Persbericht Berrza-interieurs

Persoonlijk, uniek en afwisselend. Met deze drie woorden kunnen we Berrza omschrijven. Met een voorliefde voor interieuraccessoires is de webshop door Siham Berrzal opgestart. Klein begonnen met items die subtiel een verandering kunnen doorvoeren in het interieur. Elk product is zorgvuldig en persoonlijk uitgezocht tijdens reizen door verschillende Marokkaanse souks. Het afdingen is al gedaan en de producten staan op de webshop klaar voor gebruik. In regelmaat worden er nieuwe producten bijgekocht zodat het iedere keer weer een verrassing is wat de klant op de webshop aantreft.

Kleuren

Vooral kleur is belangrijk. Om een item te laten opvallen in een modern interieur zijn er de diep rode en blauwe kleuren. Daarnaast zijn er subtiele kleuren te vinden zoals dat van natuurlijk leer en ongeverfd wol die een robuuste structuur of handgedecoreerde print introduceren.

Sfeer

Het interieur staat of valt met sfeer. Een paar blokkaarsen op de tuintafel die ’s avonds een sprookjessfeer geven op tafel of die stevige poef in de huiskamer waar je met een gerust hart kinderen mee kunt laten spelen. Wanneer je de schoonheid van de producten in je huis ziet en voelt dan weet je dat deze een toegevoegde sfeer brengen die er voorheen niet was.

Persoonlijk contact en vertrouwen

Om een webshop neer te zetten waar de klant met een gerust hart kan winkelen geven we de mogelijkheid tot persoonlijk contact. Wat net zo belangrijk is, is het vertrouwen. We doen er alles aan om de klant tevreden te krijgen en te houden.

Extra

Een vulling voor kussens of poefs, een kaartje bij de producten als bedankje of een speciale verpakking als cadeautje. Dit zijn allemaal kleine dingetjes die een aankoop speciaal maken. Net als het extra lintje wat je vraagt bij de balie, kan ook Berrza een product persoonlijk aankleden.