Berrza Interieurs bestaat nu al iets meer dan een jaar en met steeds meer aandacht die de webshop in de loop der tijd heeft gekregen is er mogelijkheid tot uitbreiding van het assortiment.

Naast mooie accessoires voor in huis heeft Berrza zich verdiept in vintage items uit grootmoeders’tijd. Nog net geen antiek, maar de items worden onbeslist een familiestuk wanneer deze aangeschaft wordt. Een investering in uw interieur.

Uit verschillende delen van het land zijn er dienbladen ingekocht, direct van mensen die hun interieur willen veranderen met nieuwe artikelen. En zo komt er voor de liefhebber een assortiment vrij waarmee je contact legt met lang vergeten tijden. Tussen stoffige duinen en geurige thee blinkt het dienblad de gasten tegemoet.

Benieuwd naar de dienbladen? Bezoek dan de webshop: www.berrza-interieurs.com