Het nieuwe jaar is begonnen en daarbij is er vanaf deze week een fluweelzacht, witte donzen deken op ons neergevallen. De winter is net begonnen, maar de ogen richten zich al op het volgend seizoen met de lente in gedachte. De tijd om het huis een opfrisbeurt te geven, nieuwe kleuren te introduceren in je interieur en met accessoires je huis een andere look te geven.

Enkele nieuwe items in onze webwinkel zijn de handgeweven kleedjes in levendige kleuren en patronen. Een multifunctioneel kleedje, want je kan het gebruiken als een sprei of om een kale muur te bedekken zoals Ellen Pompeo heeft gedaan.

Bron: Elle Decor

Dit jaar hebben we ook vintage dienbladen opgenomen in ons assortiment. Deze dienbladen zijn razend populair onder grote stylisten die een ‘statement piece’ zoeken voor een elegant interieur. Het assortiment poefen is ook vergroot door twee grotere maten aan te bieden en een nieuwe witte poef met gouden versieringen. Deze poef zou perfect passen in een wit interieur die iets extra’s nodig heeft.

Wij wensen iedereen nog een mooi en gelukkig 2013 en veel shop plezier in onze webwinkel!

Het Berrza-Team